Spona s Berlinom : Stil Vor Talent Party u Mostaru

Sep 5, 2019

Međunarodni Street Arts Festival Mostar domaćin je Stil Vor Talent partija, koji će predstaviti publici istoimeni berlinski label, koji postoji već deset godina kontinuirano širi definira svoj elektronski zvuk te podržava mlade umjetnike .

Jedan od predstavnika Stir Vor Talenta Niko Schwind nastupit će u petak, 6.09.2019. u okrilju Nsoft i SPARK poslovnog uz podršku Jagermeistera , Njemačke Ambasade u Sarajevu te LDA Mostar .

O setovima ovog karizmatičnog producenta i Dj-a širi se riječ da stvaraju poseban prijenos pulsirajuće klupske energije, koja proizlazi iz stila i produkcije Stir Vor Talenta .

Tu energiju upotpunit će I kolektiv Delta Swamp Music iz Metkovića te lokalni DJ-evi , a cjelokupni doživljaj ovom događaju će dati urbana nota Street Arts Festivala koji je trenutno domaćin umjetnicima iz čitavog svijeta.

U produkciji mostarskog festivala već godinama se pojavljuju umjetnici i muzičari iz Berlina tako da će ovogodišnji Stil Vor Talent party biti još jedna spona koja grad povezuje Berlinom i donosi mogućnost za nove umjetničke suradnje a samim tim i progres domaće kulturne platforme

Street Arts Festival Mostar